Logo

Despre noi

Suntem o companie de transport persoane  national & international. Efectuam  transport persoane Constanta - Otopeni si transport Otopeni - Constanta, acesta fiind principala noastra activitate.

Compania noastra efectueaza transportul privat cu o flota de masini ce are in componenta autoturisme Skoda Octavia , Volkswagen Passat ,  Mercedes E Klasse ,  Volkswagen Sharan 6+1 si minibus 8+1  . Transferurile sunt efectuate de soferi profesionisti cu experienta multa in domeniu. Flota noastra este periodic verificata pentru ca transportul de persoane sa se desfasoare in cele mai bune conditii. Suntem compania care nu a avut niciodata accidente de circulatie .

Asiguram si transfer pentru grupuri organizate sau transfer privat  de la Constanta la aeroportul Otopeni si retur. Global Auto Travel este o companie cu traditie in Constanta si Romania si ofera servicii de calitate tuturor clientilor sai.

Transferul intre Constanta si aeroportul Bucuresti Otopeni este cel mai uzual serviciu al companiei dar .Puteti apela cu incredere pentru transferuri in Bulgaria(aeroport Varna ,Burgas sau Sofia)( statiunile de pe litoralul Bulgariei). Efectuam  transferuri de persoane catre orice destinatie nationala si internationala.Pentru a primi un pret , sunati la +40720337733 ! Cotatia va fi calculata in functie de km parcursi,orele de stationare si taxele ce urmeaza a fi platite.

Ce oferim clientilor nostri
Beneficii
Confort si calitate

Flota noastra auto este permanent imbunatatita cu autoturisme confortabile si calitative.

Preluare de la domiciliu

Rezerva-ti urmatoarea calatorie cu preluare de acasa pentru confort sporit.

Soferi experimentati

Soferii nostri au experienta si ofera pasagerilor nostri o calatorie relaxata si de incredere.

Transport economic

Raportul calitate-pret ne recomanda ca servicii de transport. 

Siguranta si incredere

Autoturisemele din flota noastra sunt verificate periodic tehnic si electric.

Servicii personalizate

Alaturi de noi poti calatori atat in regim comun, dar si in regim privat, conform nevoilor tale.