Logo

Servicii

Suntem o companie de transport persoane pe rute nationale si internationale. Efectuam transport de transport persoane Constanta - Otopeni si transport Otopeni - Constanta, acesta fiind principala noastra activitate.

Compania noastra detine o flota proprie de masini compusa din autoturisme Volkswagen Passat si Mercedes E Klasse. Toate cursele sunt executate de soferi profesionisti cu multa experienta in acest domeniu. Flota noastra este periodic verificata pentru ca transportul de persoane i sa se desfasoare in cele mai bune conditii.

Asiguram transferuri private si pentru grupuri de la Constanta la aeroportul Otopeni si retur.Global Auto Travel este o companie cu traditie in Constanta si Romania si ofera servicii de calitate tuturor clientilor sai.

Transferul privat ( calatorii de afaceri, munca in strainatate ,calatorii de orice fel )intre Constanta si aeroportul Otopeni este cel mai uzual serviciu al companiei dar, efectuam si transporturi turistice , in interes medical (la spitalele din Bucuresti si la alte clinici din tara) , evenimente etc.

1
Transport Constanta Otopeni

Serviciul de transport Constanta - Otopeni reprezinta o solutie convenabila si eficienta pentru cei ce doresc sa se deplaseze intre cele doua orase, catre aeroport  intr-un mod confortabil si sigur.

2
Transport privat

Transportul privat Constanta - Otopeni si retur reprezinta o optiune ideala pentru calatorii care cauta confort sporit si flexibilitate in deplasarile lor, beneficiind de vehicule moderne si sigure, de intimitate si de o experienta premium. 

3
Transport national si international

Serviciul de transport oferit acopera atat calatoriile la nivel national, cat si cele internationale, furnizand o solutie completa pentru diversele cerinte ale clientilor, punand la dispozitie o flota variata  autoturisme private si minibus-uri 8+1